Doğal ve katkısız bal üretiyoruz


Üretimimiz tamamen doğal şartlarda , hiçbir katkı maddesi kullanılmada

Ürünlerimiz ;

 
 
Petek Bal
Petek balımız yerleşim yerlerinden uzakta en doğal haliyle üretilir. Kendi mumlarımızdan üretilmiş olan temel petek kullanılmaktadır.  Üretiminde hiçbir katkı maddesi kullanılmaz. Arılarımız kilometrelerce genişlikteki arazide yüzlerce çiçek ve bitki türünü gezerek bu özel balı üretirler. Günün her saatinde 7 den 77'ye her yaşta güvenle tüketilebilir. Vitamin ve mineral deposu , sağlık kaynağıdır.
Petek bal siparişi için lütfen tıklayınız.

Karakovan Bal
Arı kovanlarımız 1980 metre yükseklikteki arazimizde yerleşik olup , arılarımız 2500-1600 metre arasında yaylım alanına sahiptir. Balın üretildiği bölgede hiç bir tarım arazisi bulunmamaktadır. Temel petek kullanılmadan üretildiği için özellikle peteği ile birlikte balı tüketmeyi tercih edenler için vazgeçilmezdir.
Karakovan bal siparişi için lütfen tıklayınız.

Süzme Bal
Gerçekbal süzmeleri kesinlikle her hangi bir işleme tabi tutulmaz, ısıtılarak kristalize olması önlenmez.
Süzme bal siparişi için lütfen tıklayınız.

Polen
Çiçek çeşidinin bol olduğu bölgemizde , limitli miktarda gerçek ve yüksek kalitede polen elde etmekteyiz. Polen ; dünyada içinde en fazla farklı madde olan ürün, arının temel besini ve B vitamini deposudur.
Polen siparişi için lütfen tıklayınız.

Propolis
Dünyanın en güçlü doğal antibiyotiğidir. Tıpta, ilaç üretiminde ve kozmetikte önemli oranda kullanılmakla beraber son yıllarda propolis üzerine ilgi ve araştırmalar artmıştır. Sitemizde propolis ile ilgili çok sayıda bilgi bulunmaktadır. 

Mevsim şartları iyi ya da kötü olsun hiç bir nedenle ve hiçbir miktarda katkı kullanmayız. Ayrıca üretim yaptığımız bölgenin çiçek ve bitki florası düşünüldüğünde Türkiye’de üretilebilecek en kaliteli ballardan birisini ürettiğimizden şüphemiz yok.